joi, 30 septembrie 2010

Today's Look

Un look aparent simplu insa cu niste accesorii potrivite se transforma in ceva destul de reusit.Cizme Gamp ( Mag,Zorile),rochie si curea Mango,geanta Medea.



Culorile Toamnei 2010

 Culorile toamnei 2010 sunt foarte aprinse designerii ne propun mai putine culori reci si mai multe culori calde incepind cu rosu si terminind cu galbenul.Savurati foto de mai jos.

marți, 28 septembrie 2010

Little Black Dress

tinuta specialatinuta de zitinuta officetinuta de searaO rochie care te scoate din impas in orice situatie,practic e obligatoriu sa ai aceasta Little Black Dress in garderoba care asortata cu un sacou si pantofi potriviti va fi un look reusit de zi la oficiu,iar pentru seara o pereche de pantofi mai stralucitori cu un clutch ,bijuterii sclipitoare si un machiaj superb.

luni, 27 septembrie 2010

Sondaj

Wear lipstickCare e cel mai utilizat  produsul cosmetic al tau? Lasa-ti parerea in rubrica ''comentarii''

Aplicarea Fardului de obraz

Nimic nu invioreaza mai rapid o fata lipsita de stralucire decit un pic de fard de obraz.Expertii spun ca acest element al machiajului te face sa arati instant mai proaspata si mai putin obosita.

 CUM IL APLICI 
   Ia fardul cu pensula si scutura putin surplusul
   Uitate in oglinda zimbind.
   Intinde culoarea in forma de arc din centru obrazului spre linia parului.
   Estompeaza cu ajutorul unei pudre si gata.




Mary Kay va propune o gama larga de culori pentru Fardul de obraz (110MDL)


duminică, 26 septembrie 2010

Ciorapi negri+Pantofi negri


  
Trebuie neaprat sa incercati acest trend (in cazul in care nu l-ati incercat) in partea de jos a look-ului ciorapi negri cu pantofi/botine la fel negri (e),iar in partea de sus o rochie,sau fusta in orice culoare.

Doctor's Bag

Toamna 2010 aduce 'la lumina'' un nou model de genata ''doctor s bag'' care pe linga faptul ca arata foarte elegat mai e si destul de incapatoare ceia ce nu e de neglijat,aceasta geanta poate cu succes inlocui vechea cea model lucios care a fost la mare cautare sezonul trecut.
.

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...