marți, 30 noiembrie 2010

Winter is near...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ai purta ???

GOLD SEQUINED SKIRTS  photo | Estelle, Amy Smart, Kourtney Kardashian



Evening dressing

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Buna dimineata

Image and video hosting by TinyPic
Nu cel mai delicios dejun,insa cu siguranta cel mai sanatos pe care l-am mincat vreodata

Trebuie sa recunosc desi sunt pentru un mod de viata sanatos, care sa includa o alimentatie echilibrata si sport,nu prea imi reuseste sa le implementez in rutina mea zilnica.Cel mai prost stau la capitolul alimentatie,maninc o multime de produse de panificatie (ador placintele cu cartofi si biscuitii in ciocolata) si mai putin consum mincare gatita acasa.

Drept urmare la acele 50 kg pe care le aveam vara s-au mai adaugat 3 (kg).Total 53 Kg,cifra nu imi prea place plus ca si hainele stau altfel si uneori ma simt nu prea bine (cred din ca am carente de vitamine).Asa ca am decis sa imi schimb putin dieta,si am sa incep cu cea mai importanta masa a zilei,cum spun nutritionistii, Micul Dejun.Am sa optez pentru Fulgi de Ovaz care desi nu sunt foarte deliciosi o sa-mi furnizeze energie,vitaminele si mineralele de care am nevoie.

La revedere,Toamna








Look de sarbatoare !!! (care e preferatul tau?)

Image and video hosting by TinyPic
Nr.1


Image and video hosting by TinyPic
Nr.2
Image and video hosting by TinyPic
Nr.3
Image and video hosting by TinyPic
Nr.4
Image and video hosting by TinyPic
Nr.5
Image and video hosting by TinyPic
Nr.6
Image and video hosting by TinyPic
Nr.7
Image and video hosting by TinyPic
Nr.8
Image and video hosting by TinyPic
Nr.9

luni, 29 noiembrie 2010

Imi iubesc GEANTA !!!

CARTIER HOBO photo | Jennifer Garner
Geanta Cartier
ALEXANDER MCQUEEN NOVAK BAG photo | Sarah Jessica Parker
Geanta Alexander Mcqueen
TIFFANY & CO. SUEDE TOTE photo | Jennifer Aniston
Geanta Tiffany & Co
ROMYGOLD TOTE photo | Selena Gomez
Geanta Romygold
JULIETTE JAKE CLUTCH   photo | Kim Kardashian
Plic Juliette Jake
KATE SPADE CROSS-BODY TOTE photo | Bryce Dallas Howard
Geanta Kate Spade

Secrete internationale de frumusete

Suedia - Un truc de frumusete suedez spune ca pentru un ten perfect ai nevoie de apa minerala si ceai alb sau verde, bogat in antioxidanti. Fierbe pliculetele de ceai in apa minerala, iar la final toarna infuzia obtinuta in forme pentru cuburi de gheata. Odata obtinute aceste cuburi, ele vor fi ideale folosite ca si toner, pe tenul curatat in prealabil.
Italia - Un truc de frumusete din Italia spune ca, pentru a avea un par sanatos si stralucitor, iaurtul si uleiul de masline sunt ideale, folosite ca si balsam. Asadar, un amestec din aceste ingrediente, aplicat pe par cate 5-10 minute, o data pe saptamana, iti poate reda frumusetea parului cu niste costuri foarte mici.

Inspiratiile pentru saptamina asta

PhotobucketcollagevintagePhotobucket

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Cerceii si coafura

poza par drept si cercei rotunzi Taylor Swift
Par intins- cercei rotunzi parul intins subtiaza fata si in acelasi timp cere simplitate. Pentru o coafura descrisa de suvite bine intinse si par lasat liber este bine sa alegi cercei rotunzi cu un diametru mai mare, care vor contrasta cu alungirea fetei si in acelasi timp vor pastra simplitatea aspectului.
poza par scurt si cercei mici Halle Berry
Par scurt - cercei simpli parul scurt, indiferent de cum il coafezi trebuie sa alegi cercei cat mai simpli. Poti opta si pentru o pereche de cercei mai lungi, insa in niciun caz de tip candelabru. Ideai sunt cei cu surub, cu detalii simple sau pietre intr-o singura culoare.
poza par natural si cercei colorati Liz Hurley
Coafuri naturale - cercei colorati chiar daca este in tendinte, o coafura naturala inseamna ca poti trece neobservata cu usurinta. De aceea alege o pereche de cercei care sa te evidentieze, cu pietre colorate, asortate subtil sau mai evident la tinuta aleasa.
poza coafura retro si cercei vintage Adriana Lima
Coafura retro - cercei vintage pentru ca o astfel de coafura sa fie cu adevarat reusita trebuie sa alegi cercei asortati epocii din care face parte coafura.
coc lejer si cercei cu perla Amy Adams
Coc lejer - cercei pretentiosi un coc natural, incadrat de suvite lejere, se asorteaza cel mai bine cu eleganta unei perechi de cercei pretiosi. In aceasta lista se incadreaza cerceii cu pietre pretioase sau semipretioase si cerceii cu perle. Scopul lor este sa aduca mai multa eleganta cocului natural.
poza coc clasic si cercei candelabru Eva Longoria
Coc clasic - cercei candelabru Cocul clasic implica parul prins strans la spate intr-un coc frantuzesc, si lipsa oricarei suvite rebele. Pentru ca un astfel de coc este destul de simplu, trebuie sa apelezi la o pereche de cercei mai complicati, pentru a construi un contrast elegant.
poza par ondulat si cercei delicat Dianna Agron
Onduleuri gratioase - cercei delicati Onduleurile feminine reprezinta una dintre acele coafuri nemuritoare care se asorteaza oricarei ocazii, si care feminizeaza intens trasaturile si tinuta unei femei. Pentru a te mentine in aceasta nota, alege o pereche de cercei delicati, care ies in evidenta mai mult prin lucratura discreta dar eleganta si distincta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...