vineri, 17 septembrie 2010

9 obiceiuri ''proaste'' pentru pielea ta

1.Nu aplici crema pentru protectie solara
    Soarele este inamicul NR.1 al pielii noastre iar pentru a o proteja trebuie sa aplicam zilnic crema pentru protecie solara minimum SPF 15,indiferent de anotimp.










2.Tigarile
Smoking  Fumind iti afectezi nu doar sanatatea dar si favorizezi aparitia prematura a ridurilor.















3.Alcoolul in exces
   Nu vorbim de renuntarea difinitiv la un pahar de vin in cinstea zilei de nastere a celei mai bune prietene,dar mai mult de un pahar pe zi afecteaza aspectul pielii.

Picking the Wrong Products
4.Alegerea produselor cosmetice nepotrivite
   Nu in zadar au fost ''inventate''cele 4 tipuri de ten,fiecare din el avind necesitatile sale,de aceea e important sa ne alegem produse cosmetice in functie de tipul de ten.








Ignoring Your Neck and Chest






5.Neglijarea zonei gitului si a decolteului
   Aceste zone au nevoie de aceeasi atentie ca si tenul nostru,de aceea vom curata si hidrata zilnic zona gitului si a decolteului.



Staying Up Late





6.Nu dormim in deajuns
   In medie avem nevoie se 9 ore de somn,iar in cazul cind nu avem parte de aceste ore corpul nostru este supus unui stres,iar stresul poate agrava unele afectiuni ale pielii ca acneea sau psoriazisul.







Not Washing Your Face at Night
7.Nu ne demachiem seara
   Lasindu-ti pielea sa se marineze in machiaj poate duce la astuparea porilor urmind cu aparitia unor inflamatii sub forma de acnee,asa ca nu fiti lenoase si demachiati va nu doar seara inainte de culcare ci si dimineata.(apropo importantei demachierii i-am dedicat un articol intreg,asa ca cautati-l pe pagina de blog)









Eating Junk Food


8.Fast food-ul sau mincarea nesatoasa
Neglecting Your Eyes Pentru a avea o piele frumoasa trebuie sa lucram nu doar din exterior ci si din interior asa ca daca nu ati renuntat inca la mincarea nesanatoase va sfatui sa o faceti,spune-ti Da fructelor si legumleor.









9.Neglijarea ochilor
   In rutina noastra zilnica de ingrijire a pielii tenului,daca nu aveti inclusa o crema de ochi ar trebui sa o faceti pentru ca  ochii tradeaza virsta unei femei.













   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...