vineri, 10 septembrie 2010

Somnul de frumusete

Realitatea este ca suntem nevoite sa facem fata unui program incarcat si sa reusim sa ne si odihnim in cele 8 sau mai putine ore destinate intalnirii cu domnul Ene. Hai sa profitam de aceasta treime importanta din viata noastra!
O privire morocanoasa ce abia se intrevede printre pleoapele enervant de umflate este primul semn al lipsei somnului. Din pacate, suntem "binecuvantate" si cu alte dezavantaje pe termen lung: imbatranire prematura, piele uscata, linii fine, cearcane adanci, boli cardiovasculare si uneori chiar… ingrasare.
Pielea se regenereaza pe timpul somnului, iar daca orele alocate acestei activitati relaxante sunt insuficiente, pielea va arata obosita si… mohorata, isi va pierde din luminozitate, iar textura va fi vizibil afectata.
Mai mult, atunci cand suntem private de somn, nivelul de cortizol scade. Drept consecinta, apetitul nostru alimentar creste, nivelul insulinei si nivelul zaharului din sange cresc de asemenea, motiv pentru care ne procopsim cu colacei in jurul abdomenului.
Ce e de facut?
1. Fa tot posibilul sa te culci inainte de ora 11.
2. Nu face exercitii seara inainte de culcare si nu manca decat cu cateva ore inainte de a te instala in pat.
3. Sa fie intuneric
4. Micul ritual
Acorda-ti in fiecare seara jumatate de ora pentru a iti curata fata, pentru a te spala pe dinti, pentru a iti peria parul, pentru a face patul si, eventual pentru a bea un pahar de lap

te. Acest micut ritual te ajuta sa te pregatesti psihic pentru a intampina somnul.
 Iar pentru ca ,,somnul de frumusete,, sa te surprinda dimineata cu un ten frumos incearca Solutia de noapte TimeWise de la Mary Kay aceasta este sub forma de gel transparent cu granule mici albe,violete si roz fara adaosuri aromaticecare regenereaza pielea in timpul somnului cu ajutorul microparticuleleor nutritive ce asigura celulele cu vitaminele A,C si E, reduce cantitatea ridurilor,mareste elasticitatea pielii,normalizeaza echilibrul natural de umiditate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...