vineri, 15 octombrie 2010

Cizme peste genunchi

Rihanna_attends_the_vivienne_westwood_pret_a_porter_show_paris_womenswear_fashion_week_summer_2010_on_10Inedite si sexy, cizmele lungi, peste genunchi, sunt un item suficient de dificil pentru a-ti creea probleme in alegerea vestimentatiei sau formei potrivite.

Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un astfel de model este felul in care iti valorifica silueta. In general, acest tip de cizma nu este destinat persoanelor scunde sau cu forme pline - este dificil de determinat ce anume inseamna scund sau forme pline, intrucat fiecare silueta are armonia ei, insa nu recomand aceast tip de incaltaminte persoanelor care au sub 1.60m -1.65m inaltime.

Daca te regasesti in acest tipar incearca sa le eviti, intrucat vei parea mai scunda, iar kilogramele in plus vor fi accentuate.

Daca ai o silueta armonioasa si bine proportionata, dar nu esti inalta, porti purta cizme foarte lungi, insa alege unele cu toc, pentru a pastra proportiile. Cele joase nu ti se vor potrivi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...