joi, 21 octombrie 2010

Nuante de lac de unghii pentru sezonul rece.

poza manichiura unghii rosii Kelly Brookpoza manichiura unghii gri Emma Robertspoza manichiura unghii rosii Rosario Dawsonpoza manichiura unghii gri Jessica Lowndespoza manichiura unghii albastre Stephanie Pratt

   O manichiura impecabila face parte din aspectul ingrijit al unei femei. Unghiile noastre au nevoie de cea mai buna ingrijire si trebuie sa invatam ca manichiura este mai mult decat o forma de arta pe unghii, ea acorda o atentie deosebita sanatatii lor.Lacul de unghii in nuante puternice de rosu ocupa primul loc in atentia femeilor in acest sezon rece.

   Nuanta acestui sezonul este griul, care se regaseste nu numai in piesele vestimentare dar si in manichiura. Astfel, investeste cu incredere intr-un lac de unghii gri mat sau metalizat, pentru ca ambele se poarta si se pot asorta lejer atat cu tinute office cat si formale.

Albastrul este culoarea care intra in aceasta lista, lacul de unghii in aceasta nuanta ofera un aspect inedit unghiilor si, in general, se incadreaza perfect unei tinute uni, fie ca este vorba de un deux-piece gri sau de o rochie simpla neagra.
Follow my blog with bloglovin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...