marți, 19 octombrie 2010

Concurs Mary Kay "Calea ta spre frumusete"

Participaţi la Concursul MARY KAY  "Calea spre frumusete"
1.Alegeţi imaginea care vi-se potrivește mai bine și vă reflectă frumusețea
 
2.Contactaţi Consultantul de frumusețe pentru a participa la un Mary Kay Party Calea Ta spre Frumuseţe până la 15 decembrie 2010.
3.Fotografiaţi sau filmaţi noua dumneavoastră imagine și descrieţi cum vă ajută să vă simțiţi și mai frumoasă (până la 100 de cuvinte)
4.Completaţi cererea de participare și expediaţi-o împreună cu fotografia și descrierea până la 31 decembrie 2010. Participaţi acum!
Premiile Acţiunii Mary Kay CALEA TA SPRE FRUMUSEŢE
Premiul Mare
Câștigătoarea actiunii se va bucura de unul din premiile:
Shopping.
Vă place să înnoiţi garderoba? Să procuraţi lucruri frumoase? Atunci acest premiu este pentru dumneavoastră! Vă aşteaptă o zi plină de shopping cu un stilist profesionist în unul din centrele comerciale din Chişinău.
Weekend în Pra
Descoperiţi una din cele mai frumoase şi romantice capitale ale Europei. Oraş-poveste, care şi-a păstrat frumuseţea iniţială şi farmecul magic. Oraşul romanticilor adevăraţi.
O săptămână de odihnă în Turcia.
Contopire deplină cu natura! 7 zile de beatitudine. Puteţi admira zile întregi monumentele istorice sau, dacă preferaţi odihna activă, neapărat vizitaţi parcul acvatic, practicaţi sportul acvatic și în sfârşit scăldaţi-vă într-un bazin luxos. Această țară nu lasă pe nimeni indiferent, la sigur veţi dori să reveniţi.
SPA weekend.
Orice femeie visează la un SPA weekend. Aici procedurile clasice se transformă în ritualuri unice de frumuseţe. Oferiţi-vă această sărbătoare a răsfățului și destinderii. Totul vă stă la dispoziţie!
13 Premii Speciale
Mary Kay Ash, fondatoarea Companiei, considera cifra "13" norocoasă în pofida tuturor superstițiilor. Era cifra ei preferată, care îi aducea numai succes.Deci, pentru a continua această tradiție frumoasă, primele 13 câștigătoare ale acțiunii vor primi câte un set exclusiv de produse Mary Kay calea ta spre frumusețe, care include Liderii în vânzări și care vă vor dărui o multitudine de imagini extraordinare.
Consultant Independent de Frumusete Cristina 069253489








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...