sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Cerceii si coafura

poza par drept si cercei rotunzi Taylor Swift
Par intins- cercei rotunzi parul intins subtiaza fata si in acelasi timp cere simplitate. Pentru o coafura descrisa de suvite bine intinse si par lasat liber este bine sa alegi cercei rotunzi cu un diametru mai mare, care vor contrasta cu alungirea fetei si in acelasi timp vor pastra simplitatea aspectului.
poza par scurt si cercei mici Halle Berry
Par scurt - cercei simpli parul scurt, indiferent de cum il coafezi trebuie sa alegi cercei cat mai simpli. Poti opta si pentru o pereche de cercei mai lungi, insa in niciun caz de tip candelabru. Ideai sunt cei cu surub, cu detalii simple sau pietre intr-o singura culoare.
poza par natural si cercei colorati Liz Hurley
Coafuri naturale - cercei colorati chiar daca este in tendinte, o coafura naturala inseamna ca poti trece neobservata cu usurinta. De aceea alege o pereche de cercei care sa te evidentieze, cu pietre colorate, asortate subtil sau mai evident la tinuta aleasa.
poza coafura retro si cercei vintage Adriana Lima
Coafura retro - cercei vintage pentru ca o astfel de coafura sa fie cu adevarat reusita trebuie sa alegi cercei asortati epocii din care face parte coafura.
coc lejer si cercei cu perla Amy Adams
Coc lejer - cercei pretentiosi un coc natural, incadrat de suvite lejere, se asorteaza cel mai bine cu eleganta unei perechi de cercei pretiosi. In aceasta lista se incadreaza cerceii cu pietre pretioase sau semipretioase si cerceii cu perle. Scopul lor este sa aduca mai multa eleganta cocului natural.
poza coc clasic si cercei candelabru Eva Longoria
Coc clasic - cercei candelabru Cocul clasic implica parul prins strans la spate intr-un coc frantuzesc, si lipsa oricarei suvite rebele. Pentru ca un astfel de coc este destul de simplu, trebuie sa apelezi la o pereche de cercei mai complicati, pentru a construi un contrast elegant.
poza par ondulat si cercei delicat Dianna Agron
Onduleuri gratioase - cercei delicati Onduleurile feminine reprezinta una dintre acele coafuri nemuritoare care se asorteaza oricarei ocazii, si care feminizeaza intens trasaturile si tinuta unei femei. Pentru a te mentine in aceasta nota, alege o pereche de cercei delicati, care ies in evidenta mai mult prin lucratura discreta dar eleganta si distincta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...