vineri, 21 ianuarie 2011

CULORILE ANULUI 2011

poza culoare honeysuckle Cynthia Steffe poza schita honeysuckle Peter Sompoza valentino culoare honeysuckle   

HONEYSUCKLE

O traducere exacta nu va putem oferi, insa aceasta nuanta pare sa fie un amestec interesant de roz cu trandafiriu. Este obraznic, energic, puternic si sexy si se potriveste excelent cu alte nuante puternice precum turcoaz, rosu dar si cu nuante nude.

poza culoare russet Hermèspoza schita culoare russet Tracy Reesepoza culoare russet Talbot Runhof       

RUSSET (Maro-cafeniu)

Cafeniul delicat este una dintre nuantele neutre care dezvolta un romantism aparte in acest an, cu note foarte senzuale si feminine. Arata excelent ca o nuanta compacta sau asortat la nuante reci de albastru.

poza coral rose Elie Saabpoza schita coral rose Christian Sirianopoza coral rose Rue du Mail 
 

CORAL ROSE (Portocaliu coral)

Aceasta nuanta orientala exprima eleganta si opulenta, si se potriveste unei femei sofisticate dar pline de energie. Este o nuanta foarte originala care arata cel mai bine de una singura sau in contrast cu nuante nude sau cu alb.

Ports 1961Lela Rosemoda Stella McCartney   

  

REGATTA (Albastru marin)

Nu, nu este bleumarinul clasic, este un albastru inspirat de marina, mult mai intens si, in acelasi timp, mai vesel. Este un albastru care poate fi purtat fara efort pe orice tip de piesa vestimentara.

Monique LhuillierErin FetherstonePorts 1961    

PEAPOD (Verde pastaie)

In acest caz, pastaia la care ne referim este cea de mazare, iar verdele este un amestec de verde crud cu oliv. Este o nuanta delicata, dar impunatoare, care se potriveste atat materialelor pretioase cat si imprimeurilor
Andrew GnCarmen Marc ValvoSonia Rykiel   



BLUE CURACAO
Amestecul extraordinar de albastru, turcoaz si smarald rezulta in aceasta nuanta inspirata de lichiorul curacao, o nuanta dificila si dramatica, pregatita sa inspire tinute deosebite pentru o femie puternica.

Damir DomaTibiPaul & Joe    


BEESWAX (Galben ceara de albine)

Galbenul rece de anul trecut devine un galben ocru cu insertii de portocaliu, un galben mai cald si mai luminos, care mangaie orice croiala. Este o nuanta care se potriveste cel mai bine cu materiale usoare, diafane, care lasa pielea sa respire.

Emanuel UngaroJames CoviellIsabel Marant


LAVENDER (Lavanda)

Delicata si pretioasa nuanta a lavandei ramane si in tendintele acestui an, insa nu ca o nuanta nude, ci mai degraba parte din imprimeuri. Lavanda acestui an nu mai este estompata, este evidenta si plina de vitalitate.

Elie SaabMonique LhuillierBibhu Mohapatra   


SILVER PEONY (Roze-bujor)

Rozul deschis al bujorilor, spre nude, cu mici insertii de gri este cea mai eterica nuanta nude a sezonului. Asortata materialelor pretioase, precum matase, satin, organza, si croielilor diafane, fie ele volane sau drapaje, aceasta nuanta degaja intensa feminitate.

Banana RepublicPorts 1961Ports 1961

SILVER CLOUD (Gri noros)

La fel ca si denumirea lui, aceasta nuanta de gri pare desprinsa din delicatetea norilor. Nu este indeajuns de deschis pentru a face parte din categoria nuantelor nude, dar nici atat de inchis incat sa devina un gri clasic.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...