luni, 11 octombrie 2010

4 bauturi care iti pot salva pielea

Pielea e cel mai mare organ al nostru asa ca ce consumi influenteaza intr-o masura destul de mare starea ei.Iata ce trebuie sa bei pentru o piele frumoasa.
Apa este esentiala pentru pielea ta in special acum in sezonul rece cind pierdem cu 25% mai multa apa decit vara,umiditatea scazuta si aerul uscat absorb practic apa din piele.Ridurile vor fi mai accentuate mai ales cele din jurul ochilor daca nu bem suficienta apa adica 6-8 pahare pe zi.Daca si tie ca si mie,nu iti place gustul apei atunci poti adauga citeva picaturi de suc de lamaie sau portocala.
Ceaiul verde - studiile au demonstrat legatura dintre o dieta bogata in grasimi si aparitia prematura a ridurilor.Asa ca stai cit mai departe de diverse cocktail-uri cu cafea,lapte sau frisca si savureaza in schimb o cana cu ceai verde care iti va protejeaza colagenul din pielea.Pielea ta iti va multumi.
Vin rosu - cancerul de piele este foarte des intilnit la persoane cu virsta intre 20-35 ani.De aceea pe linga aplicarea cremei de protectie solara servi-ti la cina un pahar de vin rosu care are in componenta sa antioxidanti care iti vor proteja pielea.
Sucul de tomate - aceasta bautura la are si ea proprietatea de ati proteja pielea de efectele nocive ale radiatiei solare.Rosiile contin o cantitate semnificativa de licopen un super antioxidant care a fost demonstratca ca protejeaza pielea.Corpul tau va absoarbe acest antioxidant mai rapid doar daca rosiile au fost procesate asa ca sucul de rosii e perfect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...